Just nu är mitt absoluta favoritvin http://www.morbergzinfandel.se
Spetsa glöggen med lite vin såhär i juletid! Skål 🙂
allesverloren tinta barocca är typ mitt defaultval när jag har har tid och pengar, men det är lite trixigt att få det att komma till sin rätt, med temperatur och luftning. har man inte ork att lägga på det är det lika bra att göra som jag brukar och köpa random boxvin.
för matlagning är det en annan femma, ska plugga upp val av viner till matlagning någon dag. eller snarare, teorin kan jag redan rätt bra, men jag har inte testat finliret så mycket i praktiken.
en Château Margaux: pris $195,000
rebenschoppen
du dricker vin för njutningens skull men jag gillar vin för då blir jag full
reben:
du dricker vin för njutningens skull men jag gillar vin för då blir jag full
Gör som jag och shota istället
Finns mångra bra viner men just nu är min favorit Morberg Zinfandel. Älskar Zinfandeldruvor och smaken är fantastisk på hans nya. Kan rekommendera starkt!