det är som potatismos fast gjort på elefantvitlök. den får ungefär samma textur när den kokats. man äter det.
det är gott när man äter det.
UNDRA OM MAN KAN TA VANLIG MOS O LÄGGA I VITLÖK OSÅ BLIRE TYP SAMMA SAK?
Hur smakar det? (antar vitlök, men blir det inte nasty i längden då?)
Om man ska råsteka potatisplättar men har dåligt på just potatis kan man blanda i kikärtsröra och morötter i "röran". Det blir jättegott.
gillar vitlök, ska prova ngn gång.
obs vra placering 😀
Lounge fact:
UNDRA OM MAN KAN TA VANLIG MOS O LÄGGA I VITLÖK OSÅ BLIRE TYP SAMMA SAK?
DET BEROR PÅ
ALLT MAN KAN ÄTA ÄR I MOSET
krasch:
Hur smakar det? (antar vitlök, men blir det inte nasty i längden då?)
nej, jag prövat att steka såna vitlökar och sedan koka dem en stund. det smakar bara lite bitigt och torrt, som en palsternacka ungefär. med lite grädde, smör, muskot och persilja blir det nog ganska gott.
farbror gugge:
gillar vitlök, ska prova ngn gång.
rapportera!
Potatis mos & vitlök. OH.
Victor Ahlén:
Potatis mos & vitlök. OH.
om man äter rå vitlök så får man i sig massa nyttiga ämnen
inlagd funkar också om jag förstått detta korrekt... antiinflammatoriskt som attan
Brk g:
som en palsternacka ungefär
Trist.
Brk g:
med lite grädde, smör, muskot och persilja blir det nog ganska gott.
Ah det låter gott!
Victor Ahlén:
mos
Vilket mos då?
krasch:
Vilket mos då?
gött
Brk g:
om man äter rå vitlök så får man i sig massa nyttiga ämnen
Det är bara att kort och gott gå bärsärk med nävarna i moset. Blandat med vitlöken.
Victor Ahlén:
Det är bara att kort och gott gå bärsärk med nävarna i moset. Blandat med vitlöken.
ja. utan hämningar ska man helst brutaldödsmörda hela konkarongen