user-image
Okänd
Kille ,10 år

Hej jag är en kille och är 10 år och har hår på snoppen också kan ja redan onanera varför ingen annan i min klass har hår där eller kan onanera


SVAR

Hejsan! 

Vad bra att du skriver in till oss med din fundering. 

Alla människor utvecklas olika snabbt, vissa får hår på snoppen och kan onanera tidigt medan andra får det senare. Det finns inget som är rätt eller fel utan kroppen utvecklas i olika takt. 

Ibland kan en tycka att det är lite jobbigt att antingen vara den som är först  eller att vara den som är sist att börja utveckla sig. Men det är något som brukar gå över med tiden då de runt omkring en brukar växa ikapp en. 

Om det skulle vara något som du tycker är jättejobbigt så kan det vara skönt att prata  med någon om det hela, kanske någon vuxen i din närhet som du känner att du kan lita på? 

På varje skola brukar de även ha elevhälsan, det vill säga skolkuratorer och skolsköterska. De finns på skolan för att hjälpa eleverna när de mår dåligt eller har olika fundering. 

Ofta brukar det bara vara att gå dit och så hjälper de dig att antingen boka en tid eller så får du prata med dem direkt.

Ta hand om dig!

Varma Hälsningar

Amanda 


Visningar : 1095