user-image
Okänd
Tjej ,13 år

Hej jag är en tjej som börjat onanera..det började med att jag duschade och strålen kom mot klitoris som gav en skön pirrande känsla…nu till frågan…jag har onanerat 3-5 ggr per dag nu på sistone är det för mkt? För jag tänker om det är farligt elr så…Jag har fått orgasm varje gång tror jag…när jag får det stoppar jag in fingret i slidan och då i kramar slidan mitt finger fort…efter det att jag fått orgasm pullar jag…det är mkt skönare då tkr jag…vilket jag läst är ovanligt?


SVAR

Hej,

Det är endast du själv som bestämmer hur mycket du vill onanera. Så länge det inte går ut över din vardag, så som du inte hinner med skolan, är det fritt fram att onanera hur ofta du vill. Det är inget farligt med att onanera mycket, det värsta som kan hända är eventuellt att du får lite skavsår.

Om jag uppfattar det rätt så gillar du att fortsätta onanera genom att pulla dig efter att du fått orgasm, vilket du är läst är ovanligt. Det är svårt att säga hur vanligt det är att vilja fortsätta onanera efter orgasm, men det finns dom som tycker det är skönt att fortsätta stimulera sig efter att dom kommit för att eventuellt få multipla orgasmer medans andra tycker att det känns obehagligt.

Mvh Ingrid.


Visningar : 1467