Aviseringar
Rensa alla

Covid vaccinet verkar förändra folks DNA!


Ämnesstartare

Jag tar gurkmeja och kolloidalt silver nu med pandemin och har varit kärnfrisk hela perioden.

Vaccinet finns det många som säger är genförändrade, förändrar folks DNA. Dessutom verkar det ofta vara allvarliga andra biverkningar. Är Svenskar för naiva, blåögda och naiva? 100 år utan krig och ett stort land i förhållande till befolkning.

Kan det finnas folk som medvetet vill förändra vårat DNA. Naturligtvis det finns historia och andra saker som gör att det finns människor som känner sig hotade av andra människor. Det finns folk som försöker kontrollera människor. Bara ett fakta.

Sedan finns det videor som visar att filk blir självlysande under huden där de fått vaccinet (lyser med ficklampa i mörkret), samt i blodådror i handen.

Videos som visar att folk blir magnetiska där de får vaccinet.

Sedan talade jag med grannar som tagit vaccinet, som inte kunnat röra sig på 12 timmar efteråt, inte kunnat ringa någon och som fått hög temperatur, känt som de ska brinna upp och inte kunnat drick då ej kunnat röra sig.

Gurkmeja och kolloidalt silver då.

Gurkmeja tar man två toppade matskedar med 1/4 dels tesked svartpeppar i ett glas vatten och rör om och dricker.

Kolloidalt silver (en colloidal) tar man 1 tesked, plasttesked I 1/2 liter vatten (plastflaska) och dricker när man låtit stå i tio minuter.


   
Citera
Ämnesstartare

GråterGråterGråterGråterGråterGråterGråterGråterGråterGråter


   
SvaraCitera

Varför så mycket plast? Försöker du förgifta oss eller?


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Plasten är för att kolloidalt silver typ reagerar med glas & metall, så man använder plast.

Sen har dom INTE testat vaccinet på de som ska bli gravida inte ens djursförsök, så man vet inte om det påverkar fertilitet.

Här är en som tror att det kan påverka fertilitet (möjlighet att få barn):

och här är en annan video på samma ämne:

Sen verkar ju väldigt få unga kola av covid så varför ska man ta det helt ologiskt.


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Jag blir alltid lite misstänksam när en person som registrerar sig på ett forum det första h*n gör är att starta en tråd i ett kontroversiellt ämne. Mycket glad

Om du är något så när hyfsat påläst så känner du säkert till att så gott som ALLA mediciner och preparat har biverkningar. Men för att preparatet ska bli godkänt av Läkemedelsverket så MÅSTE de positiva effekterna vara avsevärt mycket större än de negativa. Punkt slut!

Fakta för dagen globalt.

25.2% of the world population has received at least one dose of a COVID-19 vaccine.
3.42 billion doses have been administered globally, and 30.35 million are now administered each day.
Only 1% of people in low-income countries have received at least one dose.

Källa: https://ourworldindata.org/covid-vaccinations

     **********

Globally, as of 5:29pm CEST, 9 July 2021, there have been 185 291 530 confirmed cases of COVID-19, including 4 010 834 deaths, reported to WHO. As of 8 July 2021, a total of 3 078 787 056 vaccine doses have been administered.

Uppdateras i realtid:

https://covid19.who.int/?gclid=EAIaIQobChMIufP4u8Pb8QIV8UiRBR3UsgL_EAAYASABEgL56_D_BwE

Mer info om Covid-19 (Coronaviruset) har du i
Stora tråden om CORONAVIRUSET - diskutera om allt som berör viruset i denna tråd


   
SvaraCitera

AndersHjälte:
Plasten är för att kolloidalt silver typ reagerar med glas & metall, så man använder plast.

Sen har dom INTE testat vaccinet på de som ska bli gravida inte ens djursförsök, så man vet inte om det påverkar fertilitet.

Här är en som tror att det kan påverka fertilitet (möjlighet att få barn):

och här är en annan video på samma ämne:

Sen verkar ju väldigt få unga kola av covid så varför ska man ta det helt ologiskt.

Och du tror att jag tänker stoppa i mig nåt som reagerar med glas och metall?


   
SvaraCitera

Foliehatt påRullar ögonen


   
SvaraCitera

AndersHjälte: Vaccinet finns det många som säger är genförändrade, förändrar folks DNA.

Nej, vaccinet förändrar inte folks DNA, det innehåller inte ens något som skulle kunna göra det. Det enda det innehåller är instruktioner för att tillverka ett specifikt protein. Själva vaccinet är borta ur kroppen inom loppet av timmar/dagar.

AndersHjälte: Sedan talade jag med grannar som tagit vaccinet, som inte kunnat röra sig på 12 timmar efteråt, inte kunnat ringa någon och som fått hög temperatur, känt som de ska brinna upp och inte kunnat drick då ej kunnat röra sig.

Alla vaccin och medicinska preparat har biverkningar. Just feber är en vanlig biverkning för det här vaccinet, men det är helt ofarligt och går över snabbt.

Det är kroppens immunförsvar som reagerar på något nytt, på samma sätt som om man skulle fått ett virus eller bakterier i sig. Vaccinet handlar trots allt om att träna kroppens immunförsvar att bekämpa det specifika spikproteinet.

AndersHjälte: Videos som visar att folk blir magnetiska där de får vaccinet.

Ingen blir magnetisk eftersom det inte finns något magnetiskt i något vaccin. Random videor är inte ett bra argument för motsatsen, det är extremt lätt att fake:a något sådant, och så länge de inte har magneten upp och ner gissar jag att det är gammal hederlig friktion som håller den kvar.

AndersHjälte: Sen har dom INTE testat vaccinet på de som ska bli gravida inte ens djursförsök, så man vet inte om det påverkar fertilitet.

Fel, det har testats både personer som försöker bli gravida och som är det, och inget visar på att det skulle påverka fertilitet alls. Det har dessutom getts till hundratals miljoner människor världen över utan att något sådant observerats.

https://rbej.biomedcentral.com/articles/10.1186/s12958-021-00757-6

https://www.pfizer.com/news/press-release/press-release-detail/pfizer-and-biontech-commence-global-clinical-trial-evaluate

https://www.nejm.org/doi/full/10.1056/NEJMoa2104983

"Although not directly comparable, calculated proportions of adverse pregnancy and neonatal outcomes in persons vaccinated against Covid-19 who had a completed pregnancy were similar to incidences reported in studies involving pregnant women that were conducted before the Covid-19 pandemic."


   
SvaraCitera
NoraS

För det första så är det inte ovanligt att olika etniska grupper försöker slå ut andra etniska grupper.

Sverige tvångssteriliserade t.ex. en del zigenare / romer. Nu var det inte ett hot mot denna etniska grupp det var kanske ett par hundra som utsattes för detta av över 20 miljoner romer i Europa.

Nazisterna försökte slå ut judarna.

Många som är rasblandade försöker slå ut den vita befolkningen i världen genom massinvandring som leder till rasblandning kombinerat med en konstant propaganda för rasblandning inom musik, reklam, TV-program (mycket i barnprogram), reklam och magazin.

Ta Fredrik Reinfeld han är ättling till en svart afrikan. Han var fixerad vid invandring och skapade en allians med miljöpartiet bara för att ha hög invandring vilket är en folkmordspolitik. Reinfeld sade: ”allt ursvenskt är barbari” & uppmanade vita i Sverige att: ”öppna sina hjärtan” för dessa andra raser. Han uppmanade till uppblandning med grupper som är rasligt annorlunda, har genomsnittligt extremt låg IQ, mycket mindre hjärnor och mer uppblandade med neandertalare samt pre-neandertalare än vita. Är inte Reinfeld tattare också (en zigensk lik befolkning, med bakgrund i Indien som eblandat sig med vita).

Idag är 49 % av Stockholms befolkning under 18 invandrare.

Ta Richard von Coudenhove-Kalergi som var en av grundarna av EU, han var halv asiat och på den Europeiska sidan antaglige uppblandad. Han förespråkade att framtidens Europe skulle vara en blandning av det han kallade ”negrer”, asiater och vita.

Se denna artikel, delen om hans idéer om ras och religion: https://en.wikipedia.org/wiki/Richard_von_Coudenhove-Kalergi

Judarna brukade vara vita. Nu är de flesta av dem (75 %) uppblandade3 med araber och det är ännu vanligare att de är uppblandade med negrer. Det är kanske 10 % till 20 % av dem som är 100 % vita idag. Många av dem propagerar för rasblandning. De försöker genom aggresiv propaganda i medier, reklambyråer de äger påverka oss att blanda upp oss.

Så många av dem arbetar aktivt för ett folkmord på alla vita i hela världen.

Detta också genom att påverka lagar för invandring genom propaganda och påverkning av politik och liknande.

Alla de medicinbolag som gjort vaccin är ägda av judar eller tattar-zigenar judar och har forskare som är judar och tattare eller både och.

Dessa grupper försöker kontinuerligt slå ut oss genom rasblandning, varför skulle de tveka att förändra vår DNA.

Den Svenska naiviteten kommer att straffa sig.

Den Svenska staten är slavar till judar och tattare som äger en stor del av industrin och media. De flesta politiker är rasblandade. De för en politik som ersätter vita med andra raser i Sverige. Detta har lett till gigantisk bostadsbrist då vita flyr den gigantiska primitiva agresivitet som andra raser uppvisar.

Ta Rågsved i Stockholm. Hit kunde man på 80 talet flytta efter att stått i bostadskö i 1 vecka! Det var låg kriminalitet och tog 25 minuter till centrum med tunnelbanan. Nu är det nästan bara invandrare där. Afrikan och araber som begår våldtäkter mot vita. På skolan är det 99 % icke vita.

Folkhälsomyndigheten kunde minskat effekterna av pandemin men vägrade sätta in enkla åtgärder ALLA andra länder satte in (munnskydd, stänga skolor). Folkhälsomyndigheten vill att sjuksköterskor ska injicera knark i knarkare med sprutor. De påstår att det går att ha sodomi ”sex” med HIV smittade och visar en neger tillsammans med en vit kvinna för att illustrera hur bra de tycker att detta är. Igen en rasblandnings samt knark myndighet.

Svensk polis får avlyssna folk i hemmet med kamera på mobil och mikrofon för misstanke om små brott. USA’s underrättelsetjänst får inte avlyssna den egna befolkningen. Svenska staten ser en stor del av sin befolkning som fiender som ska massövervakas. Den arbetar för rasblandning.

Ska man lita på den…. Kom igen.


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

NoraS: USA’s underrättelsetjänst får inte avlyssna den egna befolkningen.

Ok buddy retardGlad


   
SvaraCitera
YungG

NoraS:
För det första så är det inte ovanligt att olika etniska grupper försöker slå ut andra etniska grupper.

Sverige tvångssteriliserade t.ex. en del zigenare / romer. Nu var det inte ett hot mot denna etniska grupp det var kanske ett par hundra som utsattes för detta av över 20 miljoner romer i Europa.

Nazisterna försökte slå ut judarna.

Många som är rasblandade försöker slå ut den vita befolkningen i världen genom massinvandring som leder till rasblandning kombinerat med en konstant propaganda för rasblandning inom musik, reklam, TV-program (mycket i barnprogram), reklam och magazin.

Ta Fredrik Reinfeld han är ättling till en svart afrikan. Han var fixerad vid invandring och skapade en allians med miljöpartiet bara för att ha hög invandring vilket är en folkmordspolitik. Reinfeld sade: ”allt ursvenskt är barbari” & uppmanade vita i Sverige att: ”öppna sina hjärtan” för dessa andra raser. Han uppmanade till uppblandning med grupper som är rasligt annorlunda, har genomsnittligt extremt låg IQ, mycket mindre hjärnor och mer uppblandade med neandertalare samt pre-neandertalare än vita. Är inte Reinfeld tattare också (en zigensk lik befolkning, med bakgrund i Indien som eblandat sig med vita).

Idag är 49 % av Stockholms befolkning under 18 invandrare.

Ta Richard von Coudenhove-Kalergi som var en av grundarna av EU, han var halv asiat och på den Europeiska sidan antaglige uppblandad. Han förespråkade att framtidens Europe skulle vara en blandning av det han kallade ”negrer”, asiater och vita.

Se denna artikel, delen om hans idéer om ras och religion: https://en.wikipedia.org/wiki/Richard_von_Coudenhove-Kalergi

Judarna brukade vara vita. Nu är de flesta av dem (75 %) uppblandade3 med araber och det är ännu vanligare att de är uppblandade med negrer. Det är kanske 10 % till 20 % av dem som är 100 % vita idag. Många av dem propagerar för rasblandning. De försöker genom aggresiv propaganda i medier, reklambyråer de äger påverka oss att blanda upp oss.

Så många av dem arbetar aktivt för ett folkmord på alla vita i hela världen.

Detta också genom att påverka lagar för invandring genom propaganda och påverkning av politik och liknande.

Alla de medicinbolag som gjort vaccin är ägda av judar eller tattar-zigenar judar och har forskare som är judar och tattare eller både och.

Dessa grupper försöker kontinuerligt slå ut oss genom rasblandning, varför skulle de tveka att förändra vår DNA.

Den Svenska naiviteten kommer att straffa sig.

Den Svenska staten är slavar till judar och tattare som äger en stor del av industrin och media. De flesta politiker är rasblandade. De för en politik som ersätter vita med andra raser i Sverige. Detta har lett till gigantisk bostadsbrist då vita flyr den gigantiska primitiva agresivitet som andra raser uppvisar.

Ta Rågsved i Stockholm. Hit kunde man på 80 talet flytta efter att stått i bostadskö i 1 vecka! Det var låg kriminalitet och tog 25 minuter till centrum med tunnelbanan. Nu är det nästan bara invandrare där. Afrikan och araber som begår våldtäkter mot vita. På skolan är det 99 % icke vita.

Folkhälsomyndigheten kunde minskat effekterna av pandemin men vägrade sätta in enkla åtgärder ALLA andra länder satte in (munnskydd, stänga skolor). Folkhälsomyndigheten vill att sjuksköterskor ska injicera knark i knarkare med sprutor. De påstår att det går att ha sodomi ”sex” med HIV smittade och visar en neger tillsammans med en vit kvinna för att illustrera hur bra de tycker att detta är. Igen en rasblandnings samt knark myndighet.

Svensk polis får avlyssna folk i hemmet med kamera på mobil och mikrofon för misstanke om små brott. USA’s underrättelsetjänst får inte avlyssna den egna befolkningen. Svenska staten ser en stor del av sin befolkning som fiender som ska massövervakas. Den arbetar för rasblandning.

Ska man lita på den…. Kom igen.

Många påståenden och ingen källa, snyggt


   
SvaraCitera

YungG:

Många påståenden och ingen källa, snyggt

Joo han hade en länk till wikipedia ju bro


   
SvaraCitera

Inlägget hade passat bättre på Flashback och kanske i papperskorgen därefter, det är ingen ide att posta sånt här på ett forum som UM. Oskyldig


   
SvaraCitera
NoraS

YungG:

Många påståenden och ingen källa, snyggt

Så källor.

Vi börjar med att Fredrik Reinfeld är ättling till en afrikan:

https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/G1xldx/farfarsfarfar-var-kannibal

https://www.svd.se/reinfeldts-anfader-var-cirkusdirektor

Här propagerar offret för invandring av afrikaner just:

https://sverigesradio.se/artikel/1090921

Öppna era hjärtan talet:

https://sv.wikipedia.org/wiki/Öppna_era_hjärtan

Hans gravt felaktiga uttalande: ”Allt ursvenskt är barbari, resten av utvecklingen har kommit utifrån”.

https://www.svd.se/10-minnesvarda-citat-av-reinfeldt

Angående rågsveds folutbyte:

https://sv.wikipedia.org/wiki/Rågsved#Demografi

Ragsved1.png

Den välkände journalisten Ivar Arpi lyfter folkmordspolitiken och folkutbytet:

https://ivararpi.substack.com/p/svenskarna-makar-snallt-pa-sig

Demografi1.png

Vit flykt: https://www.svd.se/inte-enbart-vit-flykt-fran-forortsomraden

https://sverigesradio.se/artikel/7559382

Vita i Sverige flyttar då andelen icke vita invandrare blir mer än 4 %.

Google lanserar piller som gör människor till levande antenner:

https://freeworldnews.tv/watch?id=60e495a48cf0e1443cb80e92

Större delen av reklamen i världen kontrolleras av 4 judiskägda bolag som köpt upp en stör del av de mindre byråerna. Dessa står bakom den konstanta propagandan för rasblandning i världen.

VD för världens största skivbolag är juden Lucian Grainge:

Grainge1.png

& VD för pfizer:

BourlaCEOpfizer.png

Sen är det väldokumenterat att juadr ofta engagerat sig för massinvandring:

https://gregaria.wordpress.com/hur-och-varfor-sverige-blev-mangkulturellt/

Inv2.png

Rosenb1.png


   
SvaraCitera