Aviseringar
Rensa alla

hjälp 🙂 problem med kärlek :S


Ämnesstartare

vad kan man göra om man har lettat efter en underbar tjej och hittat en men hon bara ignorerar och kollar snett!? jag har varit kär men har blivit ignorerad! 🙁


   
Citera

Om man är psycho så låser man in henne någonstans och typ väntar ut tiden, matar na med ett par morötter om dagen och inte släpper ut henne förrns hon går ed på att gifta sig. 

MEN ANNARS NEJ, DET FINNS INGET DU KAN GÖRA, FINE; PRATA MED NA, MEN VILL HON INTE SÅ DEAL WITH IT, GÅ VIDARE, VÅLDFÖR DIG INTE PÅ HENNE FÖR I HELVETE.    


   
SvaraCitera

S3ON: DEAL WITH IT


   
SvaraCitera

på ett icke brutalt vis. lämna henne ifred. 


   
SvaraCitera

Har du frågat henne om hon gillar dig? Har hon sagt att hon inte gör det, låt henne vara.


   
SvaraCitera
Robler

jobbansökande95hjälp 🙂 problem med kärlek :S jag har varit kär men har blivit ignorerad! 🙁

Du gick från 🙂 till :S till 🙁 


   
SvaraCitera

Låt jenta vara, håller med S30N. Våldför dig inte på en tjej. Finns brudar för alla tror jag. Man ska inte ha sån himla stress.


   
SvaraCitera
Kudhos

jobbansökande95: jag har varit kär men har blivit ignorerad! 🙁

Jag vet inte hur gammal du är. Men detta kommer du nog uppleva flera gånger. Lär dig gå vidare än att spendera tid och energi åt negativa saker. 


   
SvaraCitera

Skit i henne det kommer hända fler gånger i livet


   
SvaraCitera

Jag är själv tjej och ifall någon kille gillar mig så tycker jag att man ska kämpa för kärleken! Dem som har sagt att de gillar mig har jag inte gillat tillbaka, men jag tycker då det är tråkigt att alla ger helt upp! Vill inte ni att någon ska kämpa för er lite? För att få eran uppmärksamhet? Få lära känna er bättre? Bli utbjuden? Låter säkert konstigt för er men hade inte ni velat att någon försökte ändå? Ifall det blir för jobbigt för den personen så måste ju han/hon säga till 🙂 Jag hade uppskattat det väldigt mycket om jag bara blev utbjuden på en dejt eller nått 🙂 hoppas ni fick en liten tankeställare :3 


   
SvaraCitera

var en tjej som stötte på mig, jag tyckte om henne mkt. Så jag försökte ta det någonstans. Men hon sa ett tag senare att hon inte var intresserad. Och tycker generellt sånt är jättesvårt för jag respekterade det o inget mer med det.

Men man kan visa genuint intresse i någon efteråt även ifall det kan vara smått oönskvärt pga lite jobbigt/awkward med någon som vet att man ser på dem lite annorlunda. Men egentligen är det inga konstigheter. Jag fick senare reda på vrf hon inte ville, o hade kanske blivit mer än vänner om jag hade gjort så. :/

 Detta är dock lättare om ni har gemensamma aktiviteter typ kurser/skola/jobb o sånt. annars så försöker man lite för mycket känns det som. Men man får nog läsa in i varje enskild situation o försöka förstå vrf. tillomed snacka kanske :))


   
SvaraCitera

Såklart ska man ju ha den här kärleken för personen så att det inte blir att man falare för honom/henne och sen de bara inte bryr sig längre liksom 


   
SvaraCitera