Som sagt, det var en tid sen man över huvud tagen, ja.. Ugnsbakade en kalkon så att säga. Och undrar vilka slags kryddor man skall addera? Har dragit över lite rosmarin på fågeljäveln, så jag undrar om det kan smaka gott med tex lite pirri pirri för att circulera smaken i baken. Snöpp slänger jag in som ett avslutande ord på denna spontana tråd. Tacksam för alla svar.
hahaha, du fick mig att skratta i alla fall 🙂
fattar nt
Här är lösningen på ditt problem!
Mizdro:
Som sagt, det var en tid sen man över huvud tagen, ja.. Ugnsbakade en kalkon så att säga. Och undrar vilka slags kryddor man skall addera? Har dragit över lite rosmarin på fågeljäveln, så jag undrar om det kan smaka gott med tex lite pirri pirri för att circulera smaken i baken. Snöpp slänger jag in som ett avslutande ord på denna spontana tråd. Tacksam för alla svar.
känner verkligen igen mig, var i exakt samma situation för några år sen
det löser sig, problem kommer och går
Kalvfond löser ju det mesta i förhållande.
de bara nolla sej fu faan
nulla, fu fan
grädde uppskattas
Hahahahahahaha, fy fan va rolig tråd 😀 Är själv mkt för matlagning och när folk kallar mig bög så säger jag att matlagning är en egen läggning
salt, vinäger och syltad ingefära
salt, citron timjan funkar också men mortla den. Då kommer du få ligg utan tvekan (och god mat)