Aviseringar
Rensa alla

Praktisera på Byggnads plats, bygg banchen matcho stil?


Ämnesstartare

Hej! Ska kanske praktiska snart på ett bygg företag snart. Läste lite på nätet ( Slö surf ) och har hört att det är hårt klimat och mer macho stil där. Det förekommer mycket rastistisks skämt, kvinno skämt och samtal om sex och annat stämmer detta? Tror ni man är välkommen i ett bygg företag om man är person med utländsk bakrund vi? Vi säger en som heter Ahmad 20 år svårt med svenskan, lätt att bli accepterad? 

Ja vill förbättra självförtroendet för de känns som de behövs i denna branschen, går just nu gymnasiet och behöver även tips på hur man får bättre självförtroende? Men även tips på hur man ska göra på sin praktik plats för lyckas som bäst? Om någon praktiserat dela gärna med er om era historier och hur de var, tacksam för svar!


   
Citera

Kan du arbeta, ja. Kommer du lalla runt och klaga på folks beteende, nej.


   
SvaraCitera

Så länge du kommer alla dagar när du har praktik och vill alltid jobba , de gillar dom, sen grova i munnen har dom alltid varit men man blir van.


   
SvaraCitera

grova i munnen är dom väl på fler ställen. i matsalen på jobbet snackas de ganska grovt om diverse problem med invandring (obs ta inte illa upp)


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Hej! Tack för era svar! Är svensk men adopterad så är svensk. Tar inte illa upp så det är helt lugnt (: men ja är ingen person som egentligen är grov i mun men man lär väl sig senare eller? Hur är de med dom invandrarna som ska jobba i brsnchen? Finns flera som ska utbilda sig som ja vet om, hur tror ni? Är skötsam o jobbar alltid hårt något läraren själv sagt! Så hoppas ja kan få bra feed back! Men inte svåra uppgifter tro? Kan inte så mycket 


   
SvaraCitera

MackanBoy: ö


   
SvaraCitera